Menukaart




 


De Boet Keuzemenu


Wat fijn dat we U weer als onze gast mogen ontmoeten…WELKOM!!!!


Uiteraard nog wel onder bepaalde regels maar goed het is niet anders.

Omdat we net weer beginnen hebben we besloten om een mooi gevarieerd seizoens menu voor u samen te stellen. 

U heeft de keuze het zo samen te stellen zoals u het wenst

Een prettig verblijf en eet smakelijk….


3 gangen 41,50

4 gangen 51,50

5 gangen 59,50

 


 

VOORGERECHTEN

 

Kreeft en zalm

Salade Niçoise van Canadese kreeft, zalm, gamba, haricots verts, ei, ansjovis, aardappelcrème, Bloody Mary mayonaise en borage 

 

Eend

Salade van geroosterde tamme eendenborstfilet, eendenlevermousse artisjokkencrème, gegrilde groene asperge, spongecake van rode biet, ceviche van shiitake, portsiroop, sla en gebakken spekjes 

 

Biet

Carpaccio van rode en gele biet, Hollandse geitenkaas ,asperge,Tagiasche olijfjes, gekonfijte uitjes, sinaasappel rozemarijn saus, Krokantje van aardappel en spongecake van rode biet

 

 

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het a.u.b. door zodat we er rekening mee houden

 

TUSSENGERECHTEN

 

Soep 

Witlof-kreeftensoep, hamburgertje van gamba en zalm met rouille ,witlofsalade en  basilicum olie

 

Zeebaars

Gebakken filet, Sallands buikspek, walnoten-asperge risotto, remoulade van gele biet en Roedjak siroop

 

Parelhoen

Ballontine van parelhoenfiletfilet met pistache, cranberries en spinazie, krachtige Oosterse gevogeltejus , enoki en knolselderijschuim, gepickelde salade van venkel en gember met koriandermayonaise

 

Koolrabi

Koolrabi met dragonboter, gnocchi van Parmezaanse kaas, artisjokkencrème, wortelfondant, citrus-botersaus en kruidencrumble

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Kabeljauw

Gebakken kabeljauwfilet, Parmezaanse kaas gnocchi`s, koolrabi met dragonboter, wortelfondant en citrus-botersaus

 

Kalf

Geroosterde kalfsribeye, aardappelmousseline met geroosterde nootjes, canneloni van Chinese kool en paddenstoelen, asperge en Rendangsaus

 

Risotto

Walnoten-asperge risotto, canneloni van prei, ricotta en paddenstoelen, remoulade van gele biet, bloemkoolsalsa, kastanjechampignons en paddenstoelenjus

 

 

DESSERTS

 

Zomers toetje: Cassis sorbetijs, wit chocolade roomijs, aardbeienmousse,Hollandse aardbeien, chocolade krullen, crispearls en aardbeiensiroop

Pina colada panna cotta, vanilleparfait, gebakken ananas, lemon curd en pina coladasaus

Tiramisu met lange vingers, crème brulee roomijs, slagroom en romige Koffie Kaatje saus           

 

 

 

 

Kaas van kaashandel Kef

Kaas i.p.v. dessert is €6 extra

Kaasproeverij van diverse soorten mooie seizoen kazen van kaashandel Kef.

Hier serveren we diverse garnituren bij