Menukaart

   


 




Uit onderstaande seizoensgebonden gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen.


3 gangen incl. dessert €39,50
4 gangen incl. dessert €49,50
5 gangen incl. dessert €57,50

Uiteraard is een vegetarisch menu ook mogelijk

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het aub door zodat wij er rekening mee kunnen houden


Voorgerechten

Albacore Tonijn en Zalm

Tartaar van tonijn met Tom Ka Kai dressing, gebrande zalmfilet,zoetzure groenten, wakamé, avocadocrème en limoenparels

 

Tong en Kreeft

Tompouce van gebakken tongfilet, kreeftensalade en krokant filodeeg met suikersla, radijs,frisse mayonaise van aardpeer, gepekelde sjalotjes en kreeftenkaramel

 

Hert

Tataki van hertenbiefstuk, geroosterde knolselderij, gezouten amandelcrème,croutons van bloedworst, gebakken appel en rozijnendressing

 

Parelhoen en Kip

Terrine van gebakken parelhoenfilet met gemarineerde kippendijtjes, gewelde abrikozenen pistachenoten, witlofcrème met witlofsalade

 


 

 

Warme tussengerechten

 

 

Tussengerechten

Pompoen-kreeftensoep met gebakken gamba’s, kruidenrouille en bosui

 

Rog

Rogfilet met krokant gebakken buikspek, zacht gegaarde zuurkool,vadouvansaus en salsa van koolraap, chili, dragon en augurk

 

Kalfssukade 

Zacht gegaarde kalfssukade met  fricassee van wintergroenten, pittige uiencompote, aardappelkrokantjes en kalfsjus met gepofte knoflook

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Gebakken kabeljauwfilet, snijboontjes, paprika en ui, aardappelmousseline, gebrande prei met gerookte IJsselmeerpalingcrème en frisse worteljus

 

Wilde Zeebaars (extra 10)

Zeebaarsfilet, fregola met gestoofde varkenswangetjes, jus van het stoofvocht,Bok-Choy en gemarineerde beukenzwammetjes

 

Wildzwijn

Geroosterde Zwijnshaasfilet, stampotje boerenkool met rookworst van Jan en spekkies, cantharellen en saus van gekaramelliseerde sjalotjes

 

Hert (extra 10)

Hertenrugfilet met mousseline van pastinaak en paddenstoelen, biet met hazelnootcrunch, meloesui en wildjus met truffel

  

  

 

Desserts
en Kaas

Banaan Royale

Vanille-ijs op chocoladecrumble, brownie, bananemousse, geschroeide banaan met nougat, espresso-ganache, rum-chocoladesaus, gezouten chocoladeparels

 

Tropical Delight

Pina Colada parfait, passievruchtcurd met merenque, kletskopje, ananas gegaard in de oven, vanille crème brullee en basilicumsiroop

 

Snicker Suprise

Gouden Snicker gevuld met gezouten karamelmousse, karamelroomijs, Pedro Ximinez schuim,krokante zoute pinda’s, citruscompote en citrusgel

   

Kaas van Kaashandel Kef

Kaasproeverij van diverse seizoensgebonden  soorten binnen-, en buitenlandse kaas        
van kaashandel Kef. Hierbij serveren we diverse garnituren

Een lekkere combinatie van een glas cider wijn van Eric Bordelet Cider,  voor bij de kaas  €5,-

 

 

Dessertwijnen en Digestieven

Moscato d'Asti   per glas         €3,75
Banyuls                                                                        per glas         €5,50
Muscat de Rivesaltes  per glas         €4
Kracher Burgerland Auslese per glas         €5
Graham's Port ruby  per glas         €3,75
Graham's Port The Tawny per glas         €4
Graham's Port The Tawny 10 years per glas         €4,75
Graham's Port The Tawny 20 years   per glas         €7,50

Graham's Port The Tawny 30 years

per glas         €12,50
Graham's Vintage Port 2007


Diverse soorten Cognac's, Armagnac en Grappa

Cognac Pierre Séguinot VSOP 10 jaar   per glas         €7,-
Séguinot Très Vieille Reserve XO 30 jaar               per glas         €12,-
Cognac Pierre Séguinot Age Inconnu  100 jaar per glas         €18,-

Ook hebben wij een mooie collectie van diverse soorten whisky's van Schotland, Ierland en Japan. 

Kijkt u gerust even in de wijnbar rond voor een mooi glas whisky.