Menukaart

   


 




Uit onderstaande seizoensgebonden gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen.


3 gangen incl. dessert €39,50
4 gangen incl. dessert €49,50
5 gangen incl. dessert €57,50

Uiteraard is een vegetarisch menu ook mogelijk

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het aub door zodat wij er rekening mee kunnen houden


Voorgerechten

Tongschar en Kreeft
In olijfolie gegaarde tongscharfilet, salade van kreeft met kreeftenmayonaise,
Charlotte aardappel, avocadocrème, tuinboontjes, afilla, grapefruitdressing en
gepekelde sjalotringetjes

IJsselmeerpaling
Gestoofde IJsselmeerpaling met crumble van droge Drentse worst, aardappelcrème met
groene kruiden, jus van snijbonen en zoetzure salade van bleekselderij, bospeen en venkel

Rund
Rundertartaar met schuim van spekbokking, gemarineerde groene asperges,
paddenstoelentruffel tapenade, gebrande zilveruitjes en mosterdcroutons

 


 

 

Warme tussengerechten

 

Soep
 
Kreeftensoep, gebakken gemarineerde gamba's,  gestoofde komkommer
met groene kruiden en bosui

Tussengerechten

Rode Poon
Geroosterde rode poonfilet met knabbelspek,  bloemkoolcarbonara,
trostomaatjes uit de oven, courgetterolletjes met olijventapenade,
en dressing van gepofte knoflook en limoen

Rund en Varken
Krokant buikspek, pulled beef, rabarberchutney, radijs, krokante uitjes,
BBQ mayonaise en bietensiroop van gepofte bietjes

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grietfilet
Noordzeetong en Zeeuwse mosselen (extra €10)
In de oven gegaarde tongfilets, risotto met prei en gerookte paling, doperwtjes,
Zeeuwse mosselen en een frisse gemberjus

Schol
Gebakken scholfilet, koolrabi, bospeen, geroosterde venkel, aardappelmousseline
met peterselie en Hollandaiseschuim

Eend
Tamme eendenborst, geroosterde truffelaardappel, canneloni van spitskool met rozijnen en
rauwe ham, crème van knolselderij met gerookte amandelen en gevogeltejus met droge sherry

Lam (extra €10)
Lamsentrecôte met groene asperges, geroosterde meiknol,bietengelei en pittige lamsjus                                          
Lamscurry van langzaam gegaarde lamsnekfilet, couscoussalade en zoetzure komkommer

 

 

 

 

  

 

Desserts
en Kaas

Gemarineerde aardbeien met Mon chou ijs, lemon curd, Bastogne crumble,
Kersenparels, ganache van pure chocolade en kersen

Crème Brullee van Amaretto met gepocheerde perzik, Espressoroomijs,
gezouten karamelsaus, bitterkoekjes en frambozen
 
Trifle van Griekse yoghurt panna cotta, luchtige bramenmousse met bramen,
chocolade cake, krokante merengue en balsamicosiroop
-Vanille ijs met warme chocoladesaus, chocoladeparels en Kamillecrème

 

   

Kaas van Kaashandel Kef

Kaasproeverij van diverse seizoensgebonden  soorten binnen-, en buitenlandse kaas        
van kaashandel Kef. Hierbij serveren we diverse garnituren

Een lekkere combinatie van een glas cider wijn van Eric Bordelet Cider,  voor bij de kaas  €5,-

 

 

Dessertwijnen en Digestieven

Moscato d'Asti   per glas         €3,75
Banyuls                                                                        per glas         €5,50
Muscat de Rivesaltes  per glas         €4
Kracher Burgerland Auslese per glas         €5
Graham's Port ruby  per glas         €3,75
Graham's Port The Tawny per glas         €4
Graham's Port The Tawny 10 years per glas         €4,75
Graham's Port The Tawny 20 years   per glas         €7,50

Graham's Port The Tawny 30 years

per glas         €12,50
Graham's Vintage Port 2007


Diverse soorten Cognac's, Armagnac en Grappa

Cognac Pierre Séguinot VSOP 10 jaar   per glas         €7,-
Séguinot Très Vieille Reserve XO 30 jaar               per glas         €12,-
Cognac Pierre Séguinot Age Inconnu  100 jaar per glas         €18,-

Ook hebben wij een mooie collectie van diverse soorten whisky's van Schotland, Ierland en Japan. 

Kijkt u gerust even in de wijnbar rond voor een mooi glas whisky.