Menukaart

   


 




Uit onderstaande seizoensgebonden gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen.


*Gravad lax, rilette van gerookte zalm, Tzatzikischuim, geschroeide komkommer,geschaafde romanesco en  mayonaise van gekonfijte citroen

*Romige Oosterse soep van in de oven gegaarde pompoen, gebakken buikspek en geroosterde amandelen 

*Sukade van Black Angus rund, gebrande eendenlever, aardappel-truffelcrème, konfijt van appel-peer en eigen jus met gestoofde groenten 

*Kabeljauwfilet met crumble van  pancetta, zacht gegaarde zuurkool, mousseline met olijventapenade, geroosterde prei en Vadouvansaus 

*Kaneelparfait, gepocheerde peer, ganache van witte chocolade en crème fraiche, gel van geroosterde peer, dropsaus en crumble van citroenthijm 

3 gangen incl. dessert €39,50

4 gangen incl. dessert €49,50

5 gangen incl. dessert €57,50

Uiteraard is een vegetarisch menu ook mogelijk

Indien u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten heeft geeft u het aub door zodat wij er rekening mee kunnen houden


Voorgerechten a la carte

 

IJsselmeersnoekbaars   €15

Ceviche van IJselmeersnoekbaars, zoetzure groente, avocadocrème,krokante chorizo, Bloody Mary schuim met tomaatpoeder en grapefruitjus

 

Scharrelkip   €13                                                                                                                                                                                          

Terrine van kippendijtjes, abrikoos en pijnboompitten, paddenstoelentapenade, knolselderij, luchtige kippenlevermousse, brioche crumble en gevogeltejus

 

Hollands Hert  €15 

Tartaar van hertenbiefstuk, compote van gekaramelliseerde sjalotjes, mayonaise van gepofte knoflook, hertensalami, witlof salade en croutons met Szechuanpeper

 

Vegetarisch €13                                                                                                                                                                                  

Cocktail van geschroeide komkommer, Tzatzikischuim, romanesco, frisée sla,

Knolselderij salade, paddenstoelentapenade, witlof en gepofte knoflookmayonaise

 

 

 

Warme tussengerechten

 

Tussengerechten

 

Duif  €13

Geurige bouillon van duif, geroosterde gyoza met  duif, sugar snap, enoki, argangel en salade van gerookte duif op toast met notenmayonaise

 

Langoustine  €17

Geroosterde langoustine, gekonfijte Charlotte aardappel, kalfstong, worteljus, zoete uiencompote, augurk en aardappelschuim met krokante aardappel 

 

Zwijnshaasfilet €15

Zwijnshaasfilet, stoof van de bout, hutspot van koolraap, salade van spruitjes en piccalillydressing

  

Vegetarisch   €13

Parmezaanse kaasgnocchi, schorseneren gegaard in beurre noisette, crème van gepofte pompoen, hazelnootjes en paddenstoelensaus

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

Griet       €28

Grietfilet, schorseneren gegaard in beurre noisette, Parmezaanse kaasgnocchi, crème van gepofte pompoen en padddenstoelensaus

 

Hollands Hert      €32

Hertenrugfilet, gebakken wonton met appel en bloedworst, crème van pastinaak, canneloni van groene kool, rode koolschuim en wildjus

 

Parelhoen      €25

Parelhoensuprême, aardappeltaart, geroosterde knolselderij met truffelmayonaise en azelnootjes, anijschampignons en gevogeltejus met eendenlever

 

Vegetarisch     €22

Ravioli met geitenkaas en Taggiasche olijven, gemarineerde bietjes, crème van pastinaak, geroosterde prei en een frisse saus van pruimen en specerijen 

 

 

  

 

Desserts
en Kaas

Kaneelparfait, gepocheerde peer, ganache van witte chocolade en crème fraiche, gel van geroosterde peer, dropsaus en crumble van citroenthijm 

Crème van banaan-cheesecake, koekkruim, ananas gemarineerd met bruine rum, toffeesaus, sinaasappelcurd en Snickerijs

 

After Eight, mousse van pure chocolade, mintgel, crumble van chocoladekoekjes. Mascarpone ijs met mandarijnen compote en yoghurt-dragonschuim